Najnovšie recenzie zo sekcie Fľaše na pitie
Veľmi pekná
- Pekný dizajn
- Vhodné do kabelky
- Výborná fľaša, škoda, že ste mali iba 10 ks
- Kvalitný materiál
- Ľahko sa pije
Povedal by som štandardná, ale kvalitná fľaša na vodu. Ak hľadáte niečo napríklad do knacelárie tak je vyhovujúca. Objem je 1000ml - 1L a teda dostatočný.
Vyberal som medzi smart a normlnými ale nepríde mi rozumné investovať do smart fľaše, ktorá Vás len notifkáciami upozornuje, aby ste pili.
- Fľaša má hore úchyt na zavesenie alebo držanie. Ten sa dcére podarilo do dvoch týždňov zlomiť. Následne sa jej podarilo zlomiť aj zatváranie uchytu, ktoré však je prepojené na celkové zatváranie fľaše. Takže do mesiaca máme fľašu bez uzáveru, je to už len ako pohár
Fľaša je pekná. Nevydržal nám však úchyt na zavesenie, následne sa pokazilo aj uzatváranie fľaše. Keďže dcéra to otvárala často, hrala sa s tým, uchytenie nevydržalo.
- Zatiaľ nič
- na obrázkoch to nie je úplne dobre vidieť, ale má uško na nosenie,
- mechanizmus otvárania funguje bez problémov,
- matná povrchová úprava zamedzuje šmýkaniu sa v ruke,
- pije sa z nej ultra pohodlne, inými slovami sosák je akurát a odvzdušňovanie funguje ako má
- toto je moja druhá a inú by som nechcela
- nie je ani trochu nárazu vzdorná
Ak chceš začať dodržiavať zdravý pitný režim, tak kúpiť si peknú a kvalitnú fľašu je super krok. Odkedy som si kúpila jej prvú verziu, v pohode vypijem dva litre vody denne. Môj lekár sa teší zo mňa a ja to cítim na sebe tiež.
- Prakticka
Velmi prakticka, pekna, a hlavne po naplneni aj lahka, doporucujem
- Lahka
Velmi pekna, prakticka, kvalitna a hlavne po naplneni aj lahka
- Som s ním spokojný.
Perfektná fľaša pre dcéru na tréningy aj do školy.Vhodné do umývačky.
Malý, šikovný shaker
Spokojnosť
Praktická fľaša na výlety
Top fľaša.
Top fľaša.
- netečie, zatiaľ hodnotím pozitívne
Obrázok na fľaši pekne drží.
- Fľaša sa začala na rôznych miestach olupovať z vonkajšej strany. Inak je fľaša v pohode. Kvalitu nápoja to neovplyvňuje.
- Krásny motív
- Pevný materiál
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »